Изкуство/Занаяти

UnicusBULGARIA

“Какво по-оригинално можеш да оставиш на света, освен своето лице?… Твоят opus vite.”

Блага Димитрова, “Лавина”

Уважаеми HOMO UNICUS, скъпи ценителю на уникалността, България, XXI век, всеки е с ЕГН, лична карта, адрес…

Колко хора познава статистиката? Милиони, милиарди… А колко личности познава историята? Колко от тях са били уникални и специални?

Уникалността е единственото качество, от което за нищо на света не можем да се откажем. В усещането за уникалност има непреодолима красота и чувственост.

     UNICUSBULGARIA е специализиран уеб сайт, които има за цел да ви помогне в търсенето на неуловимото, изплъзващото се, дълбоко личното, което придава изцяло оригинален и неповторим лик на човека. Тук ценителят ще намери индивидуалното, специалното, единственото за него – уникати, разработки със собствен дух и виталност, лимитирани серии от артикули със самостоятелен облик и емоция, високотехнилогични бижута. Нашата цел е да популяризираме оригиналните дизайнерски решения, да представим българските многовековни традиции пред света, да дадем възможност за изява на автори от различни националности, да ви запознаем с ино-вациите в Hi-Tech културата…

     Често, унесени в размисли какво да подарим, изпускаме удобния момент. Превърнете вашите знаци на внимание и любов към семейството и приятелите в истинско изкуство. “Самото отбиване от пътеката е вече характер” – лъч уникалност се цени много повече от комерсиалните неща в живота. Най-хубавият подарък е онзи, подарен с мисълта за другия. При нас ще откриете стил и оригиналност, по които да бъдете разпознати навсякъде и от всички.

    Пазарувайки във виртуалния вие си осигурявате още къс неповторимост. Греховно богатият ни каталог с артикули ви предоставя възможност да се насладите на един артистичен меланж от творби. Запознайте се с авторите, които творят вълшебства в Силуети. Наддавайте в UNICUSаукцион, за да усетите тръпката да сте победители. Уморихте ли се вече да ви приемат като част от масата, продукт на реклами, PR акции, преса, мода, интернет? Влезте в Sui Generis и опишете вашата уникалност, разкажете за специалните си преживявания, обрисувайте различните си мечти – “Диря остава, когато се върви по неотъпканото”. Посещавайте нашата секция Ударения, за да получите информация за бъдещи изложби и проекти на автори, нови технологии, традиции и иновации.

 Уникалността – най-сигурният компас в потока от инерция!

За контакти:
  ПерпетуумМобиле ООД
Tел.: + 359 88 9987870
  + 359 88 7287870
E-mail:   office@unicusbulgaria.com
  admin@unicusbulgaria.com
  shop@unicusbulgaria.com
Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: